Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
devleti, indir, osmanlı, tanıtımı

Osmanlı Devleti Tanıtımı Indir

Eski 04-30-2009   #1
ysnkrks
icon111

Osmanlı Devleti Tanıtımı Indir

Osmanlı Devleti Tanıtım Programı
Osmanlı devleti'ne dair bir takım bilgilere bilgisayar kullanıcılarının daha kolay bir şekilde ulaşabilmesi için tasarlanmıştırosmanlı devleti açıklama programının içeriğinde osmanlı padişahlarının Açıklamaları, hayatları, dönemlerindeki önemli askeri ve siyasi olaylar, osmanlı devleti hakkında bilinmeyen gerçekler (bilinmeyen osmanlı'dan alıntıdır) mehteran takımının yapısı ve Açıklamaı dinleyebileceğiniz mehter marşları osmanlı devleti tarihi kronolojisi osmanlı dönemine ait fotoğraflar osmanlı dönemine ait haritalar

http://wwwerkanyesiltascom/programlar/osmanl%FD-setupzip

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Osmanlı Devleti Tanıtımı Indir

Eski 05-01-2009   #2
emre11

Cevap : Osmanlı Devleti Tanıtımı Indir

güzel paylaşımteşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com