Bitkilerin Gücü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitkilerin GücüTunus Baklası ( çemen ) : İki bardak suya 1 kaşık çemen konur ve orta ateşte pişirilerek sabah kahvaltısından önce içilir ![]() Yulaf : Yemeklerden önce veya iki yemek arası, günde 3-4 bardak salep şeklinde, 1 bardak suya 1 kaşık yulaf unu katarak, orta ateşte pişirip içmelidir ![]() Mersin Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir![]() Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir![]() Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur Yemeklerden önce içilir![]() Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir![]() Zeytin Yaprağı : 30 g yaprak ince kıyılıp, 1 litre suya atılır, 2 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür Yemeklerden önce 1 çay bardağı içilir![]() Ardıç Tohumu : 30 g ardıç, 1 litre suya atılır, 10 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür Yemeklerden sonra 3-4 çay bardağı içilir![]() Böğürtlen Adaçayı At kuyruğu (kırkkilit otu) Bitkilerle yapılan tedavilerin yararlı olabilmesi için, yukarıdaki tedavi şekillerinin en az 2-3 ay sürekli uygulanması gerekir ![]() |
|
|
|