Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılacak, geç, okullar

Okullar Geç Açılacak!

Eski 04-27-2009   #1
Şengül Şirin

Okullar Geç Açılacak!

Okullar geç açılacak!

Okullarda daha önce 7 Eylül'de başlaşacağı açıklanan 2009-2010 eğitim öğretim yılı, iklim koşulları nedeniyle sorun yaşanmaması için 24 Eylül 2009'da başlayacak

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzası ile 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi yayımlandı Çalışma takviminde, Her derecede ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2008-2009 eğitim-öğretim yılının 12 Haziran 2009 Cuma günü sona ereceği, 2009-2010 eğitim-öğretim yılının 07 Eylül 2009 Pazar günü başlayacağının genelge ile belirlendiği anımsatıldı Ancak, Türkiye'nin coğrafi konumu itibariyle bölgeler arası iklim farklılıkları ile turizm sezonunun değişkenlik göstermesi nedeniyle öğrenci ile velilerin olumsuz etkilenmemeleri amacıyla 2009-2010 eğitim-öğretim yılının 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlamasına karar verildiği kaydedilen takvimde, bu çerçevede, 2009-2010 eğitim-öğretim yılı çalışma takviminin şu şekilde düzenlendiği bildirildi:

“2009-2010 eğitim-öğretim yılı;Birinci kanaat dönemi 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlayacak ve 22 Ocak 2010 Cuma günü sona erecektir Yarı yıl tatili, 25 Ocuk-05 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak İkinci kanaat dönemi, 08 Şubat 2010 Pazartesi günü başlayacak ve 18 Haziran 2010 Cuma günü sona erecek

-2010-2011 eğitim ve öğretim yılı 13 Eylül 2010 Pazartesi günü başlayacak

Takvimde ayrıca ÖSS'ye girecek öğrencilerin ÖSYM'deki işlemlerinin zamanında gerçekleştirilebilmesi için gerekli titizliğin gösterileceğinin altı çizildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Okullar Geç Açılacak!

Eski 04-27-2009   #2
Gözyaşı

Çocuklar çok sevinecek baya tatil geliyor desene ama eğitime fazla ara verilmemeli tatilleri öğrencilerin iyi değerlendirmesi gerekir

Eski 04-27-2009   #3
dejavu2009

18 Haziran 2010 Cuma,,,

o gün güneşten pişmezsek okula gideriz

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com