![]() |
Okullar Geç Açılacak! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Okullar Geç Açılacak!Okullar geç açılacak! Okullarda daha önce 7 Eylül'de başlaşacağı açıklanan 2009-2010 eğitim öğretim yılı, iklim koşulları nedeniyle sorun yaşanmaması için 24 Eylül 2009'da başlayacak ![]() Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzası ile 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi yayımlandı ![]() ![]() “2009-2010 eğitim-öğretim yılı;Birinci kanaat dönemi 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlayacak ve 22 Ocak 2010 Cuma günü sona erecektir ![]() ![]() ![]() -2010-2011 eğitim ve öğretim yılı 13 Eylül 2010 Pazartesi günü başlayacak ![]() Takvimde ayrıca ÖSS'ye girecek öğrencilerin ÖSYM'deki işlemlerinin zamanında gerçekleştirilebilmesi için gerekli titizliğin gösterileceğinin altı çizildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Okullar Geç Açılacak! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Okullar Geç Açılacak!Çocuklar çok sevinecek baya tatil geliyor desene ama eğitime fazla ara verilmemeli tatilleri öğrencilerin iyi değerlendirmesi gerekir
![]() |
Cevap : Okullar Geç Açılacak! |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Okullar Geç Açılacak!18 Haziran 2010 Cuma,,, o gün güneşten pişmezsek okula gideriz ![]() ![]() ![]()
|