Biftek Empanada (Meksika) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biftek Empanada (Meksika)Biftek Empanada (Meksika) Malzemeler:
Teflon tavaya 1 kaşık sıvı yağ koyun Kıymayı kavurun![]() Soğan, sarımsak, domates, biberi ekleyin Soğanlar altın rengine dönüşene kadar karıştırarak pişirin![]() Kavurmuş olduğunuz kıymayı, un, tuz ve karabiberi ekleyin Koyu bir kıvama gelene kadar pişirin ()Yufkayı daireler şeklinde kesin ![]() Her bir yufkanın içine pişirmiş olduğunuz karışımdan 1 yemek kaşığı koyun Yufkaları yarım daire şeklinde kapatın Üzerlerine yumurta sarısı sürün![]() 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 10-15 dk pişirin![]() Servis tabağına alarak sıcak servis yapın ![]() Afiyet Olsun |
|
|
|