![]() |
Frikassee (Almanya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frikassee (Almanya)Frikassee (Almanya) ![]() Malzemeleri : Bir tavuk, havuc ,karnibahar,bezelye,misir, iki üc yemek kasigi un ve eksi kaymak tuz ,karabiber Yapilisi:Önce tavugumuzu hasliyoruz etini ayiriyoruz dogradigimiz sebzelerimizi tenceremize alip üzeriine tavumuzun suyundan koyup pisiriyoruz üc kasik unu az sulandirip yemegimize ekliyoruz bes dakika kadar daha pisiriyoruz tuz karabirle tatlandiriyoruz ve tavuk etlerimizi ekliyoruz, son olarak 200g kadar eksi kaymagimizi koyup karistiriyoruz kaymagi koyduktan sonra ocak üstünden aliyoruz ![]() ![]() Afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|