Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa)Kalıpta Krema / Kör Ala Krema (Fransa) Malzemeler :
Tahta bir kaşık kullanarak peyniri ince bir tel elekten, derin bir kaba ezerek geçirin Sonra içine koyu krema ile pudra şekerini katın ve iyice karıştırın![]() Hazırladığınız karışımı ya altı delikli, kalp şeklindeki kalıplara dökün yada içine tülbent serilmiş bir süzgeç içine koyun ve sabaha kadar süzülmesi için serin bir yerde bırakın ()Servis yapmadan önce, kalıpları servis tabaklarına ters olarak çevirip boşaltın, üzerine çilek ve tat vermesi için pudra şekeri serpiştirin, sonra çilekle süslediğiniz kremayı servis yapın
|
|
|
|