Biftekli Fajita (Meksika) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biftekli Fajita (Meksika)Biftekli Fajita (Meksika) Malzemeler:
1 yemek kaşığı zeytinyağını teflon tavaya koyun Soğan, sarımsak ve biberleri karıştırarak soğanların rengi dönene kadar kavurun Tavadan alıp bir tabağa koyun![]() 1 yemek kaşığı zeytinyağını tavaya koyun Etleri tavaya ekleyin Çevirerek 2-3 dk pişirin ()Oval bir güveç kabına pişirmiş olduğunuz soğan, sarımsak, biberleri koyun Etleri, baharatları ve limon suyunu ekleyin![]() 200 derecede ısıtılmış fırında 10 dk kadar pişirin![]() Tortillaları ısıtın ![]() Fajitayı, tortilla ve salsa soslarla birlikte sıcak servis yapın ![]() Afiyet Olsun |
|
|
|