![]() |
10 Antivirüsten Birini Seç |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() 10 Antivirüsten Birini Seç![]() 10 ÜCRETSİZ ANTİVİRÜSTEN BİRİNİ SEÇİN Bir değil, iki değil, virüslerden korunmak için bilgisayarınızı emanet edebileceğiniz en iyi on ücretsiz anti virüs yazılımı burada ![]() Windows işletim sistemi virüslere karşı tek başına başarılı bir savunma sunabilseydi, bugün dev bir güvenlik yazılımı pazarı göremezdik ![]() ![]() Peki bu anti virüs yazılımları nasıl ücretsiz sunulabiliyor? İlk olarak, yazılım firmaları ücretsiz sürümünden memnun kalınan ürünlerin, belirli bir bedel ödenerek ücretli sürümüne terfi edileceğine inanıyor ![]() İkincisi de yeteri kadar kullanıcı kitlesi oluşturabilirlerse, şirketlerle yapılan toplu anlaşmalarda elleri daha da güçlenmiş oluyor ![]() Araç Çubuklarına Dikkat! İnternet üzerinde bulabileceğiniz en kullanışlı anti virüs yazılımlarını burada bir araya getirdik ![]() Diğer ücretsiz yazılımlar gibi bazı anti virüs programları da bir araç çubuğu(toolbar)kurulumu ile destek isteyebiliyor ![]() Eğer kurulum sırasında böyle bir sponsor program talebiyle karşılaşırsanız ve tarayıcınızda fazladan araç çubuğu istemiyorsanız, ilgili adımda doğru işaretlemeyi yaptığınızdan(ya da işareti kaldırdığınızdan) emin olun ![]() ![]() Yazılımları indirmek için buraya tıklayın ![]() 10 Ücretsiz Anti Virüs Yazılımı | ShiftDelete ![]()
![]() |
Cevap : 10 Antivirüsten Birini Seç |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : 10 Antivirüsten Birini SeçBen AVG kullandım ama hiç beğenmedim nod32 yükledim sözde AVG koruması altında olan pc nod 32 tarafında 4 tane zaralı yazılım buldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 10 Antivirüsten Birini Seç |
![]() |
![]() |
#3 |
Nht_07
|
![]() Cevap : 10 Antivirüsten Birini SeçŞuan Kullanım açısından hem bilgisayarı kasmayan hem de Virüsleri rahtlıkla yakalayabilen NOD32 Anti Virüs Programmı var ![]() |
![]() |
![]() |
|