Hukuk Öğrencisi |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Hukuk Öğrencisi![]() einsteinde bu pozu vermişti ![]() Photoshop ile değil, sınavlar yüzünden geldim bu hale Bir de mani tutturdum dilime:"hukuk fakultesı denilen bu labirentte, Diplomamı arıyorum, bir gün bulacağım ümidiyle" ![]() "Uslu dur, yoksa seni hukuk fakültesine gönderirim!" ![]() “Hakkını helal et! ![]() ” ![]() Ansızın telefon çalar: "Mezun olamayacaksın! Bir dost ![]() ![]() " ![]() Gel ![]() ![]() Kim olursan ol, ne olursan ol hukuk fakültesine gel!![]() ![]() Gel de dünyanın kaç bucak olduğunu gör! ))![]() 1 Aylık Kalkınma Planı 1 Bilgisayarın fişi çekilecek, gerekirse "Windows" çökertilecek Windows çökmezse, "ayıplı mal" sattığı gerekçesiyle Bill Gates'e karşı dava açılacak![]() 2 Sıvı gıdalar tüketilecek Böylece her lokmayı 25-30 kez çiğnemeye vakit harcanmayacak![]() 3 "Nasılsın, sınavlar nasıl" gibi sorulara "iyi, fena değil" gibi kısa ve karşı taraf için cevap hakkı doğurmayan cevaplar verilecek![]() 4 Böyle gereksiz şeylere kafa yormayı bırakıp ders çalışmaya başlanacak![]() 5 "4 madde"nin gerçekleşmesi için her türlü iletişim aracı kullanılarak dua talep edilecek![]() 6 Gidişim suskun ama dönüşüm muhteşem olacak Amin! )) ![]() müebbet talebe ![]() Hukukçu, yastık sıkıntısı çekmez Daima elinin altında bir tane vardır![]() ![]() “Büyükbaba, senin gözlerin neden kocaman?” “Daha çok ders çalışabilmek için ”“Büyükbaba, senin kulakların neden büyük?” “Daha iyi ders dinleyebilmek için ”“Büyükbaba, senin boynun neden bükük?” “Hala mezun olamadığım için!” ![]() Ah bi de nasıl mezun olacağımı öğrensem ![]() ![]()
|