![]() |
Keşkelerin Dili |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Keşkelerin Dili![]() Bir şafak vakti güneş "keşke" der Ve girer penceremden içeri/sormadan Oysa seni getirmiştir ışıklarının kucağında Sen girmişsindir aslında penceremden Seninle birlikte bütün "keşke"ler bir de Boy boy/irili ufaklı Bilir misin Bilir misin sen "keşke"lerin nasıl notaya büründüğünü Nasıl şarkı olup yapıştığını dilime Gün boyu nasıl söylediğimi Mukaddes bir dua gibi ![]() Ya da bir türlü atamadığını Ömrümün 'keşke'lerin tomurcuklandığı Bir gül bahçesi olduğunu Bilir misin Bilir misin sen Gidişinde attığın her adımının Bir yüreği Yüreğimi nasıl çiğnediğini ![]() Her "keşke"nin Bedenimden bir parça koparıp götürdüğünü Kör bir kurşun gibi vurup geçtiğini İçimi sızlatan bir ağıt Sonsuza düğümlenen bir feryat Sahipsiz bir çığlık gibi Dudaklarıma yapıştığını Bilir misin ![]()
![]() |
Cevap : Keşkelerin Dili |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Keşkelerin DiliHer "keşke"nin Bedenimden bir parça koparıp götürdüğünü Kör bir kurşun gibi vurup geçtiğini İçimi sızlatan bir ağıt Sonsuza düğümlenen bir feryat Sahipsiz bir çığlık gibi Dudaklarıma yapıştığını Bilir misin uvv kesinlkle sper ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Keşkelerin Dili |
![]() |
![]() |
#3 | |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Keşkelerin DiliAlıntı:
:)Ben teşekkür ederim arkadaşım beğenmene sevindim ![]() ![]() ![]() |