![]() |
Yumurta Ve Marul Salatası (20 Adet) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurta Ve Marul Salatası (20 Adet)![]() Malzemeler 5 büyük marul veya kıvırcık salata yaprağı 3 katı yumurta, haşlanmış ve doğranmış 25 gr margarin veya tereyağı, yumuşatılmış 25 gr rokfor veya mavi danimarka peyniri, ufalanmış Yemegin Yapilisi Marulların sert kısımlarını kesip ayırın ![]() ![]() İç Hazırlığı: Yumurtaları bir kaseye koyun, 25 gr margarin ve peyniri ekleyin ![]() ![]() ![]() 1 marul yaprağını aaagahın üstüne serin ve ortasına kaşıkla 1 yemek kaşığı yumurta karışımını koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Geri kalan marulları da aynı şekilde sarıp geceden buzdolabında tutun ![]() Servis Etmek İçin: Sarmaları şeffaf filmden çıkartıp bıçakla 2 ![]() ![]() ![]() ALTERNATİF: Daha hafif bir tat için mavi peynir yerine erimiş başka bir peynir çeşidi kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() SERVİS ONERİLERİ: Başlangıç olarak servis edebileceğiniz gibi kokteyllerle birlikte de sunabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|