![]() |
Hindistan Cevizli Havuç Salatası (4-6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistan Cevizli Havuç Salatası (4-6 Kişilik)MALZEMELER 500 gr havuç 1 portakalın suyu 1 limonun suyu 50 gr kurutulmuş hindistan cevizi HAZIRLANIŞI Havuçları rendeleyin ![]() ![]() Limon ve portakal suyunu havuçların üzerine dökün ve iyice karıştırın ![]() Havuçları büyük bir salata kabına veya ayrı ayrı servis tabaklarına koyup üzerlerine hindistan cevizi serpiştirin ![]() Hindistan cevizli havuç salatasını servis yapmadan önce en az l saat buzdolabında bekletin ![]() SERVİS ÖNERiLERi: Bu keskin salatayı soğuk tavukla servis yapabilirsiniz ![]() ![]() AŞÇININ ÖNERİSİ: Rendelemeyi daha kolaylaştırmak için havuçları l saat buzlu suyun içinde tutun ![]() ALTERNATİF: Limon ve portakal suyu yerine salatayı zeytinyağı ve siraaale karıştırabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|