Kolay Pizzzzzza (Resimde Var) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Pizzzzzza (Resimde Var)Pizza bölümünü aradım ama bulamadım yDA YOK bilmiyorum ![]() eğer konu yanlış yerdeyse kimse kusura bakmasın ![]() Kolay Pİzza ![]() ![]() ![]() Öncelikle şunu belirteyim ![]() ![]() İsteğe bağlı: hamur fırından alınabilir![]() ![]() el yapımı hamur için : 1 su bardağı ılık suda 1 tatlı kaşığı şekeri erit, 1 5 yemek kaşığı toz maya ekle karıştır 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı ekle, yoğur ve dinlendir Malzemeler: (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz) 300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça ![]() ![]() ![]() ![]() karınca böbrek kokoreç midye pastırma ne istersen şimdi hamuru yaptıktan sonra dinlendircez 45 dk falan ![]() ![]() ![]() sonra tepsiye sercez ![]() ![]() tabi yağlamayı unutmadan eğer hamur yoğurulduktan sonra ele yapışmaya devam ederse bilki yağı az atmışsın ![]() ![]() az bişi daha yağ katp yoğurun![]() ![]() hiç olmuyosa beklettikten snra tepside ters düz ederseniz hamur kıvama gelir![]() ![]() ![]() hamuru yaydıktan sonra üzerine daha önceden az suyla karıştırdığımız salçayı sürcez ![]() ![]() ama az sürün yoksa salça tadından başka bişi alamazsınız![]() ![]() sürdükten sonra biraz kaşar rendelicen ![]() ![]() sonra malzemeleri yayıcan![]() ![]() yaydıktan sonra peynir katmanı yapıcan aman az yapma önce göze çok gelio sonra eriyince bişi kalmıyo ![]() ![]() iiiiice kaşar rendeledikten sonra![]() ![]() ![]() fırını 200 derecede açıcan 15 20 dk pişircen![]() sonra eline bi bıcak alıcan ortasına batırıcan ![]() eğerki bıcağa hamur geldiyse bilki pişmemiştir![]() ![]() ![]() gelmiyosa kapat fırını 5dk sonra pizzanı servs yap![]() ![]() ![]() anlamadıysan yuh sana o kadar anlattım ![]() hadi afiyet osun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yok arkadaş ben bu işi beceremedim gibi |
|
|
|