![]() |
Tarçinli Armut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarçinli ArmutTARÇINLI ARMUT Hazırlama süresi: 1 saat 6 kişilik 218 kalori Malzemeler: 6 armut (150’şer gram) 60 ml ![]() 750 ml ![]() 4 adet çubuk tarçın (5’er cm ![]() 80 gr ![]() 1/2 limon kabuğu 250 ml ![]() 1/2 paket vanilyalı puding 6 top çikolatalı dondurma Hazırlanışı: Armutları soyun, çekirdekli kısımlarını oyarak çıkartın ![]() 20 ml ![]() ![]() Beyaz şarabı, tarçınları, şekeri, limon kabuğunu ve 40 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 150 ml ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Pişirilerek hazırlanan armutlar ekşi ve sert olmalı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|