![]() |
İsli Fener Balığı Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsli Fener Balığı Çorbası Tarifiİsli Fener Balığı Çorbası Tarifi Malzeme: 1 kg Fener Balığı 4 su bardağı su 1 adet havuç 2 adet soğan 1 su bardağı tatlı kırmızı biber 1 adet patates 4 su bardağı süt 5 çorba kaşığı krema 1 çorba kaşığı Bizim Ayçiçek Yağı 1 çorba kaşığı Teremyağ 1 çay kaşığı muskat tuz karabiber 1 çorba kaşığı frenk soğanı 1 çorba kaşığı taze kişniş Fener balığının kafasını ve kılçığını ayırıp kuşbaşı doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|