Fesleğenli Burgu Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fesleğenli Burgu MakarnaFesleğenli burgu makarna Malzeme - 1 paket burgu makarna - 60 gr Taze fesleğen- veya 2 tatlı kaşığı kuru fesleğen - 6 diş sarmısak - 45 gr Dolmalık fıstık- 125 gr Permasan peyniri- 6 yemek Kaşığı zeytinyağı - Tuz-biber - 2 adet kiraz domates Hazırlanışı Makarnayı, tuzlu ve yağlı suda 8 dakika haşlayıp, soğuk sudan geçiriniz ![]() Mixerde yıkadığınız fesleğen yapraklarını, sarmısak, dolmalık fıstık ve permasan peynirini çekiniz ![]() Karışıma zeytinyağını karıştırarak ekleyiniz ![]() Tuz ve karabiber ile tatlandırınız ![]() Haşlayıp, soğuttuğunuz makarna ile sosu karıştırıp, servis tabağına alınız ![]() Kiraz domates ile süsleyip servis yapınız
|
|
|
|