![]() |
Kremalı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 252 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 252Kremalı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 252 Malzemesi: 500 gr ![]() Tarifi: • Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın ![]() • Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin ![]() • Hepsini margarinle birlikte tencreye koyun ![]() • Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun ![]() • Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın ![]() • Tuzunu, karabiberini ilave edin ![]() • Kremasını ekleyin ![]() • Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin ![]() • Bol maydanozla üzerini süsleyin ![]() • İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|