![]() |
Alman Pastasııı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman PastasıııMALZEMELER 4 YUMURTA 1,5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER YARIM PAKET MARGARİN 1 PAKET KABARTMA TOZU 2 SU BARDAĞI UN KREMASI 2 KAŞIK ŞEKER 2 SU BARDAĞI SÜT 2 KAŞIK UN 1 ÇORBA KAŞIĞI NİŞASTA 100 GR MARGARİN ÜZERİNE:PUDRA ŞEKERİ YAPILIŞI: MARGARİNİ ERİTİP ILITIN ![]() ![]() ERİMİŞ MARGARİN,KABARTMA TOZU VE UNU EKLEYİP KARIŞTIRIN ![]() HAFİF YAĞLANMIŞ YUVARLAK KEK KALIBINA DÖKÜN ![]() TEPSİDEKİ PASTAYI,ORETADAN İKİYE KESİN ![]() ŞEKER,SÜT,U VE NİŞASTAYI KARIŞTIRARAK KISIK ATEŞTE MUHALLEBİ KIVAMINA GELENE KADAR ÇIRPIN ![]() KEKİN ALT PARÇASINA YANİ ORTASINA KREMAYI YAYIN ![]() İKİNCİ PARÇAYI YELEŞTİRİN VE ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİNİ SERPİN ![]() Başka Bir Tarif MALZEMELER Keki için: 2 su bardağı ılık süt 1 paket yaş maya(42 gr) 1 çay bardağı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ Aldığı kadar un Kreması için: 1 litre süt 1 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 1 paket toz kremşanti 1 paket vanilya HAZIRLANIŞI 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|