Bavaruaz Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bavaruaz TarifiBavaruaz tarifi için Malzemeler : � Pasta kreması 700 g � Jelatin (yaprak) 12 � Krem Şanti 900 g � Çeşitli taze meyve Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir Bavaruazyemeğinin hazırlanışı: Bavaruaz�ın Tamamlanması Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır Bu karışıma çırpılmış krem şanti ilave edilerek karıştırılır![]() Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir ![]() Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır Torbaya doldurulmuş şanti sıkılarak süslenir Meyvelerin üzerine jöle sürülür![]() |
|
|
|