Kestaneli Şekerleme Tarifi
Kestaneli Şekerleme Tarifi - Kestaneli Şekerleme Nasıl Yapılır?Kestaneli Şekerleme Tarifi - Kestaneli Şekerleme Nasıl Yapılır? 1 kutu krema 3 paket bitter çikolata 6 çorba kaşığı kestane püresi 1 ½ su bardağı pudraşekeri 1 çay bardağı kakao1 su bardağı hindistan ceviziKremayı küçük bir tencerede bir taşım kaynatın Üzerine küçük parçalara ayırdığınız çikolataları ilave edin Ocaktan alıp, buzdolabında dondurunÇıkarıp, üzerine kestane püresi ile pudraşekerini ekleyin Daha sonra harçtan parçalar koparıp, küçük yuvarlaklar hazırlayın Bir kısmını kakaoya, bir kısmını da pudraşekerine bulayıp, üzerine hindistancevizi ekip servis yapın
|