Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kaşar, peynirli

Kabak ( Kaşar Peynirli )

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak ( Kaşar Peynirli )



Malzemeler :
10 orta boy kabak (kabukları kazınmış )
2 yumurta
1,5 su bardağı kaşar rendesi
3 çorba kaşığı kıyılmış mantar
1 su bardağı taze ekmek içi
1/3 çay bardağı süt
½ çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı kekik
Karabiber
Tuz Hazırlanışı :
Bir tencereye tuzlu su koyup kabakları bıçağın ucu girecek kadar haşlayın Tencereden çıkarıp süzdükten sonra boylamasına ikiye kesin Tatlı kaşığı ile dikkatlice içlerini çıkarın Çıkardığınız içleri atmayın

1 su bardağı ekmek içini sütün tamamıyla ıslatın Daha sonra elinizle sütünü sıkın Sütü sıkılmış ekmek içine çıkardığımız kabak içlerini, yumurtaları, tuzu, karabiberi, kekiği, mantarları ve kaşar peynirinin yarısını katarak iyice karıştırın

Fırınınızı 200 dereceye getirinHazırladığınız harcı bir tatlı kaşığı ile kabakların içine doldurun Kalan kaşar rendesini üstlerine serpin

Kabakları hafif yağladığınız fırın tepsisine yerleştirip üstlerine kalan sıvıyağını gezdirin Fırına koyup kaşarlar nar gibi kızarana kadar pişirin Fırından çıkarıp sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.