![]() |
Tavuklu Mus (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Mus (4 Kişilik)MALZEMELER 350 gr Tavuk Göğsü 1/2 Çorba Kaşığı Sade Jöle 1 Kepçe Et Suyu 1 ![]() 1 Çorba Kaşığı Hardal Birkaç Dal Taze Soğan 4-5 Dal Maydanoz 5 Su Bardağı Krema Tuz HAZIRLANIŞI 1) Tavugu tuzlu suda haşlayıp derisini soyun ve kemiklerini ayırın ![]() ![]() ![]() 2) Haşladığınız tavuk etini keskin bir bıçakla ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() 3) Tavuk eti, ufalanmış lor peyniri, hardal ve jöleli tavuk suyunu robotta çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Dikdörtgen bir kek kalıbını hafifçe ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|