![]() |
Minik Sepetler (12Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Minik Sepetler (12Kişilik)MALZEMELER 200 gr Tavuk Göğsü 100 gr Mantar 1 Paket Rulo Milföy Hamuru 1 Yumurta 1 Soğan 2 Kahve Fincanı Rendelenmiş Kaşar Peyniri 1 Çorba Kaşığı Limon Suyu SOS İÇİN: 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Çorba Kaşığı Un 1 Su Bardağı Süt HAZIRLANIŞI Tavuk göğsünü haşlayıp küçük parçalar halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru 5 mm kalınlığında bir yufka olacak şekilde açın ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisini yağlayıp 12 hamur parçasını aralıklı olarak yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için; margarini tavada eritip unu ekleyerek pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kaşarlı sos en üste gelecek şekilde, hazırladığınız sosları milföy sepetlerine kat kat yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|