Patatesleri kibrit çöpü gibi doğrayıp kızartın Tavuk etlerini ızgarada pişirin Tereyağını bir tavada eritip ardından salçayı ilave edin Bu karışımın üzerine suyu ekleyip beş dakika kaynatın Lavaş ekmeğini servis tabağına alın, üzerine tavukları, en üste patatesleri koyun Tabağın üzerini salçalı yağ ve yoğurtla süsleyip servis edin
MALZEMELER 300 gr tavuk göğüs eti 1 adet patates 1 adet lavaş ekmeği 1 çay bardağı süzme yoğurt 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı salça 1 çay bardağı su
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.