![]() |
Pakistan Usulü Piliç Eti Ve Pi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakistan Usulü Piliç Eti Ve PiMALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci 1 diş sarmısak ince doğranmış 1 çay kaşığı rezene tohumu 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı toz kırmızı biber 1/2 çay kaşığı çekilmiş zerdeçal ı/2 çay kaşığı kırmızı biber (paprika) 1/4 çay kaşığı kimyon 1/4 çay kaşığı toz karabiber 1 yemek kaşığı bitkisel yağ 4 parça piliç eti (but veya ön kol) 1 su bardağı doğranmış soğan 1 çay bardağı su 2 yemek kaşığı doğranmış taze maydanoz Süslemek için maydanoz yaprakları HAZIRLANIŞI Sarımsak, rezene, tuz, kırmızı biber, zerdeçal, paprika, kimyon ve karabiberi küçük bir kaseye koyun ve bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Kişilik Her servis 431 kalori, 37 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|