![]() |
Talaş Kebabi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Talaş KebabiMalzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanların kabuklarını soyup zar şeklinde, eti de kuşbaşı olarak doğrayın ![]() ![]() Bir mermerin üstüne un ve margarini milföy hamuru kıvamında yoğurun ve yarım saat dinlendirip tekrar açın ![]() ![]() Bir tavada sadeyağ kızdırıp soğanların renkleri pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Bu arada fırınınızı yakıp orta ısıya getirin ![]() ![]() Herbir parçanın ortasına hazırladığınız etli iç malzemesinden eşit miktarda koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|