Yörükkebabı (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yörükkebabı (4 Kişilik)(4 Kişilik) ![]() Malzemeler 250 gram kuşbaşı kuzu eti 1 adet domates, 1 adet soğan 2 adet biber, 15 adet mantar 1 su bardağı bezelye 1 adet kabak, tuz 1 çay bardağı ayçiçek yağ 1 buçuk su bardağı erişte 1 buçuk su bardağı kasar peyniri Yemeğin Tarifi Domates ve soğanı yemeklik doğrayın Kuşbaşı etle birlikte, kısık ateşte 20 dakika pişirin 2 adet biberi ve 1 adet kabağı küp biçiminde doğrayın 15 adet mantarı ortadan ikiye kesin Bezelyeleri de ekleyip tencereye alın Tuzunu ilave edin![]() Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvı yağı dökün Üzerine su ilave edin Kaynayınca tuz serpin, 1 buçuk su bardağı erişteyi haşlayın Tencereden alıp, süzün![]() Erişteleri fırın tepsisine yayın Üzerine sebzelerle sote ettiğiniz etleri yayın En üste 1 buçuk su bardağı kasar peyniri rendesini serpin Sıcak servis yapın
|
|
|
|