![]() |
Çardak Kebabi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak KebabiÇARDAK KEBABI Malzeme: Yarım kg kuşbaşı kuzu eti, 2 adet kuru soğan, 4 diş sarmısak, 2 adet domates, 3 adet sivri biber, 1,5 çay bardağı süt, 5 çorba kaşığı un, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 100 gr kaşar peyniri, yarım tatlı kaşığı salça, tuz, karabiber, kekik, Tarif: Kuşbaşı eti bir tencereye koyarak, ince doğranmış soğan, sarmısakları ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta unu, yumurtayı ve sütü iyice çırparak pürüzsüz bir krep hamuru yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi kenarları dışına sarkacak şekilde bir kaseye yerleştirin içine pişen etlerden iki- üç kaşık doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|