Mus (8-10 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mus (8-10 Kişilik)Mus (8-10 Kişilik) ![]() Malzemeler 200 gr kayısı püresi 3 5 çay bardağı toz şeker10 yumurta sarısı 500 gr çırpılmış şanti 7 yaprak jelatin Yemeğin Tarifi Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın Kaynamakta olan püreye 10 yumurta sarısı ve toz şekeri ekleyerek karıştırın![]() Jelatinleri soğuk suda yumuşatarak, sıcak kayısı püresinin içine idave edin Yumurta beyazı ve toz şekeri mikserde çırpıp pürenin içine ekleyin Daha sonra bu karışımı çırpılmış şantiye yedirin![]() Son olarak hazırladığınız karışımı bir kaba döküp dolapta 30 dakika beklettikten sonra dilediğiniz şekilde servis yapın
|
|
|
|