![]() |
Adana Usulü Yoğurtlu Barbunya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Usulü Yoğurtlu BarbunyaMALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış barbunya 500 gr ![]() 1 yemek kaşığı biber salçası 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarmısak 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Bir tencereye 1 çay bardağı sıvıyağı koyup, hafif kızınca doğranmış kuru soğanı yağda sarartıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan bir havanda sarmısağı dövüyoruz ![]() Bir kasede yoğurtla dövülmüş sarmısağı karıştırıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|