![]() |
Etli Kabak Dolmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Kabak DolmasiMalzemeler : 1 kg ![]() 300 gr ![]() 2 adet soğan 2 çorba kaşığı pirinç 1 çorba kaşığı margarin 1çorba kaşığı domates salçası 1 demet dereotu ( ince kıyılmış ) Tuz Karabiber Hazırlanışı : Kabakları kazıyıp içlerini boşaltın ![]() Kıymanın içine soğanları rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() İçlerini boşalttığınız kabakları hazırlamış olduğunuz iç ile doldurun ![]() ![]() ![]() Kabaklar yumuşayıp, dolma içindeki pirinçler şişince ateşten indirin ![]() Daha sıcakken üzerine önceden kıyılmış dereotu serperek, koyu yağlı yoğurt eşliğinde servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|