|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| karıştırılarak, kişnişli, kızartılmış, limonlu, tarifi, tavuk |
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu Ve Kişnişli Tavuk Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu Ve Kişnişli Tavuk TarifiMalzemeler
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Yapılışı 1 Yeşil biberleri kırmızıbiberi, sarımsağı ve yeşil soğanı küçük dilimler halinde kesin ve Braun Multiquick 7 Kablosuz ve büyük doğrayıcı kabını kullanarak ince ince doğrayın![]() 2 Bir wok ya da geniş bir kızartma tavasını iyice ısınıncaya dek ıstın ve nebati yağı ekleyin Tavuğu yüksek ateşte etin tamamı kahverengileşinceye kadar 2-3 dakika kızartın 3 Doğranmış sebzeleri ekleyip altın kahverengi bir renk alıncaya kadar 3 dakika karıştırarak kızartın Siyah soya sosunu, limon suyunu ve Hindistancevizi sütünü ekleyin 4 Yüksek ısıda, tavuğun içi pişene kadar kızartın Biraz kişniş yaprağıyla süsleyip hemen servis edin![]() |
|
|
|