RENGARENK DANA ROSTOSU TARİFİ 15 kilo dana eti 1 salatalık turşusu 1 havuç 4 kaşık margarin karabiber salça tuz
Yapılışı Dananın nuar denilen kısmını alın Muhtelif yerlerinden bıçakla delin ince kesilen havuç ve turşuları bu deliklere sokun Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın Üzerine sulandırılmış salça dökünKarabiber ve tuzuda ilave edip fırında 2,5 saat pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.