![]() |
Terbiye Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiye YöntemleriTürk mutfağında etlerin geniş bir kullanım alanı vardır ![]() ![]() ![]() Marine etme, etin taze ot ve baharatlı bir sıvı (marinat) içinde bekletilerek yumuşatılması ve tatlandırılmasıdır ![]() İşte size kolayca hazırlayabileceğiniz bir marinat: Bir miktar soğanı (ör ![]() ![]() ![]() Aynı kabın içine bir miktar zeytinyağıyla birlikte kekik ve defneyaprağı koyun ![]() ![]() ![]() Etler ızgara yaptıktan sonra bekleyecekse, saklama kabını önceden ısıtıp, ağzını sıkıca kapatmak, yiyeceklerinizin daha geç soğumasını sağlayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|