Evli bir Çift'in Kavga ve Mutluluk Dolu Gecesi... |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Evli bir Çift'in Kavga ve Mutluluk Dolu Gecesi...Tatlım uyumaya gidicekmiyiz ![]() ? Evet ama Ben gidicem Sen cezalısın Neden Acaba gene bilmeden ne halt yedim Çünkü Yarın Evlilik Yıl dönümümüz ve Sen bana hediye almadın Sen bu gece kanepede uyuyacaksın İyi ama Çiçeğim bak kendin diyorsun yarınmış işte Olsun ben Bugün istiyordum Özür dilerim ![]() ![]() Ama unutmamıştım yarın alacaktım Herhalde alacaksın !! Neyse ben uyumaya gidiyorummm ![]() ![]() Bari bende gidiyim ![]() ![]() Uyku tutmadı yaa Gidiyim, Şunun gönlünü almaya çalışayım bari ![]() Tatlımm Hu huuu Ne var yaa Allahın cezası ![]() Tüh yine sinirlii Hem ben sana demedimmi kanepe,de uyuyacaksın diye hee ![]() ![]() Çık dışarı ![]() ![]() Çıkma dur Uykumu mahvettin![]() Gel buraya![]() kaçma Ama Kartanem az bi saniye dinlermisin Ne var söylee Bak yanağında sivilce çıkmış ![]() Onu söyliycektim![]() ![]() Hadi yaa Dur ben; yakından bakıyımm ![]() HooopYanlış görmüşüm Tatlım bişiyciğin yok Ya yapma böyle utanıyorumm Hem ben Seni dövcektim yaa ![]() Unutuyordum az kalsın![]() Tamam kap yastıkları ![]() ![]() Ne yapcazki Yastık savaşııı ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
dam99
|
Cevap : Evli bir Çift'in Kavga ve Mutluluk Dolu: Gecesii...ha ha ha ha
|
|
#3 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Evli bir Çift'in Kavga ve Mutluluk Dolu Gecesi...hıha hıha hıha ha ha hı ho hahaha :D:D:D:D süpermiş teşekkürler
|
|