![]() |
Windows'un Komik Hataları |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Windows'un Komik HatalarıPC'mizde her gün hata mesajları ile karşılaşırız ![]() ![]() ![]() ![]() "Hata raporunu oluştururken bir hata meydana geldi" ![]() ![]() Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() "Daha kapsamlı bir hata meydana geldi" En azından sorunu "kapsamlı" bir şekilde açıklamış ![]() ![]() "Önemli Hata" "NET_SendPacket Hatası: Hata Yok" Ben de sanmıştım ki ![]() ![]() ![]() ![]() "Norton CrashGuard 3 ![]() ![]() ![]() İşte Norton'un program çökmelerini düzeltmeye aday programı Norton CrashGuard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Uygulama sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı ![]() En azından dürüst ![]() ![]() ![]() ![]() "Klavye hatası" "Devam etmek için F1'e, kurulum aracını çalıştırmak için F2'ye basın" ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer bilgisayardaki klavyede bassam olur mu? Benimki çalışmıyor da ![]() ![]() ![]() ![]() "Felaketsel hata" Media Player'ın ne kadar ömrü kaldı o da yazsa ya ![]() ![]() ![]() ![]() (Sarı ile işaretli alan) "Problem Windows Vista yüzünden oluştu, o da Microsoft tarafından yaratıldı ![]() İspiyoncu bir hata ![]() ![]() ![]() Kritik Hata" Bu sorun gerçekten çok kritik bir şey olsa gerek ![]() ![]() Hata Hata" "Bir önceki hatayı görüntülerken bir hata oluştu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten ben de şans olsa ![]() ![]() ![]() ![]() Yüklemeye devam etmek için aşağıda yazılı programı kapatın" Gerçekten çok isterdim ama belki o programı biraz daha tarif etsen? ![]() "Bir sebep yüzünden yazma işlemi başarısız oldu" En azından sebebi biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() "Hiç hata oluşmadı" Şaşırmışa benziyorsun? Pek sık başına gelmiyor galiba? ![]() "Hata" "Operasyon başarıyla tamamlandı" Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu hata için bir mesaj yok" Şuna "anlamadım" desene ![]() ![]() ![]() ![]() "Yardım mevcut değil" "Tamam – Yardım" Özetle; "Yardım mevcut değil ama çok istiyorsanız ne yapabileceğime bir bakarım ![]() ![]() ![]() ![]() Rüşvet de istiyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ve en güzeli ![]() ![]() ![]() "Microsoft Word, Microsoft Word'u başlatamıyor" Peki Microsoft Word'u başlatamayan Microsoft Word'u kim başlattı o zaman?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak:chip |
![]() |
![]() |
|