![]() |
Ünlülerden Zeka Kokan Laflar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..Salak olabilirim ama aptal asla
![]() ![]() ![]() ![]() Ben meme kanserine şahsen karşıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahı size emanet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Tüneli kaçmak için mi kazdınız ![]() ![]() ![]() ![]() İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı ![]() ![]() ![]() ![]() Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() ![]() ![]() ![]() Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ![]() ![]() ![]() ![]() Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül Yazar: Is the mother boy, you know? Reha Muhtar: Anliyorum ana kuzusu ![]() Gönül Yazar: Ana kuzusu ![]() ![]() ![]() Reha Muhtar: Evet ana kuzusu ![]() ![]() ![]() Cografyaci Nefise Muhabir: Nefise, Somali'nin baskenti neresidir? Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum! ![]() ![]() Kont Trakula! Metin Uca: Bir örümcek türü? Ismet Badem: Trakula! Metin Uca: Diger yarismaci? Diger yarismaci: Tarantula ![]() ![]() ![]() Ismet Badem: Hay Allah! ![]() ![]() Ellettirmem! ![]() ![]() Sanki ben meshur oldum da kendimi ellettirebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() (Sevda Demirel) Daginik Gizem Simdiye kadar beraber oldugum erkek arkadaslarim beni darmadagin etti ![]() ![]() ![]() (Gizem Özdilli) Dilbilimci Mahmut B çok önemli bir harftir ![]() ![]() ![]() (Mahmut Tuncer) Sanatçina sahip çik Tanita Tikaram diye bir sanatçimiz var mesela, 15 senedir kaset yapmiyor! ![]() ![]() (Emel Müftüoglu ![]() ![]() ![]() Alparslan Canaydin VJ Bülent: Evet, su anda yanimizda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanitir misiniz Alparslan Bey? ![]() ![]() Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydin, Galatasaray Baskani' yim ![]() ![]() ![]() (Kral TV Ödülleri) Antenya Bandiras Ben en çok Antenya Bandiras'i seviyorum! ![]() ![]() (Harika Avci) Pencereyi kapat! ![]() ![]() Biz esimle çok konusan, beyin firtinasi yapan bir çiftiz! ![]() ![]() (Senay Akay) Ahmet Necdet Özal Metin Uca: Ahmet ön adli, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaskani? ![]() ![]() Eylem Senkal: Iii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun boyunlu gergedan Arzu Yanardag: Uzun boyunlu bir hayvan? ![]() ![]() Ece Erken: Gergedan? ![]() ![]() Uzun sey Yaa sizin de her seyiniz ya uzun ya genis oluyor galiba! ![]() ![]() (Hülya Avsar, Diyarbakirli karpuzcularla konusuyor) Kamyonu seviniz Kamyonlari seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() (Müslüm Gürses) Arkadan! ![]() ![]() Sibel Can: Neden Abazoglu sizin için farkli biri? Deniz Akkaya: Benim için çok farkli biri, çünkü arkadan vurmuyor! ![]() ![]() Mesela Zeynep Gençken özellikle yabanci aktörlerden etkilenirdim ![]() ![]() ![]() (Zeynep Mansur) Sipitmen! Muhabir: Örümcek Adam'in orijinal adi nedir? Ayse Hatun Önal: Sipitmen! Öküz ve Bogaz Ilham kaynagim su gördügünüz Bogaz ![]() ![]() ![]() (Serdar Ortaç) Ultrasyon Benim o kültürsüz insanlarla isim olmaz, zaten simdi ultrasyondan çiktim çok mutluyum! ![]() ![]() (Ceylan) Neler oluyor hayatta Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki; dogada oluyorsunuz, yapayalniz oluyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() (Aysun Kayaci) Büyüksehir Ingiltere bir tiyatro sehridir! (Meltem Cumbul) Mutlaka tanismali Erkekler beni tanimadan ölmesinler ![]() ![]() ![]() (Demet Akalin) Arbik Jumbik Harun bana Arbik, Jumbik der ![]() ![]() ![]() (Ebru Salli) Kuzunun sessizligi Nazlican'la nasil tanistiniz? ![]() ![]() (Esra Ceyhan, konuk ettigi aileye, evlerinde besledikleri Nazlican adli kuzuyla ilgili soru yöneltiyor ![]() Yok abi, Doritos! En sevdigim futbolcu su Panço denilen oglan, Panço mu o? (Ömer Çavusoglu Pancu demek istiyor ![]() Takip mesafesi Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunucu: Bu durumda Istanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! Yok abi Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli! ![]() ![]() (Turgay Seren, Kluivert'ten bahsediyor ![]() Balçik bunalimi Günesi balçikla bunalmaya çalisanlar vardi, yapamayacaklarini anladilar ![]() ![]() ![]() (Çagla Sikel) Vallahi zeka budur! Atatürk kaç tarihinde dogmus, hangi yil vefat etmis, cumhuriyet hangi yil ilan edilmis bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihe damgasını vuran buluşlar ve olaylar sonrasında söylenen öngörüsüz sözler, tarihe geçti ![]() ![]() ![]() ![]() "Radyonun geleceği yok" Lord Kevin - İskoçyalı fizik alimi "Artık yeni hiçbir şey yok ![]() ![]() Charles H ![]() "Denizaltıların savaşta ne işe yarayabileceğini anlayamadım ![]() ![]() H ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar.. |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..Allah'ım esirgesin çok zekiler:) teşekkürler güldürdün beni:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..bn tşk ederm ilgn içn :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..Bu zeka musluğunu kapatın boşa akıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..:):) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Ünlülerden Zeka Kokan Laflar..bir de insanlar örnek alıyor ünlüleri :) |
![]() |
![]() |
|