![]() |
Aldatıyorum Çünkü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Aldatıyorum Çünkü...![]() ![]() ![]() ![]() Kimine göre ilgisizlik kimine göre çekicilik aldatmanın en geçerli bahanesidir ![]() Aldatıldığınız anda ilk olarak “neden” diye düşünmeniz çok normaldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel çekim Erkekler her fırsatta kadınlardan daha güçlü olduklarını söyleseler de, aslında duygularını kontrol etmek konusunda değildirler ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık Yapılan araştırmalar, erkeklerin eşlerinden yada sevgililerinden ayrı kaldıkları zaman içinde başka kadınlara daha fazla ilgi duyduklarını ortaya koymuştur ![]() ![]() Tutku arayışı Erkekler de kadınlar gibi tek düze bir yaşamdan sıkılır, heyecan aramaya başlarlar ![]() ![]() ![]() Kavga Erkeklerin aldatma konusunda en çok kullandığı bahane huzursuzluktur ![]() Sizi aldatıyor mu? vEşiniz sürekli eve geç gelmeye başladıysa ve her geç geldiğinde farklı bir bahane buluyorsa şüphelenebilirsiniz ![]() ![]() vEşinizin size ve çocuklara karşı olan ilgisi değiştiyse, sizinle çok fazla bir şey paylaşmıyorsa başka biri olabilir ![]() vSize her zamankinden iyi davranıyor, hediyeler alıyorsa sizi aldattığı için vicdan azabı çekiyor olabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aldatıyorum Çünkü... |
![]() |
![]() |
#2 |
punisher
|
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...Katılmıyorum :) genelde ben kadınların karşısına çıktıgımda bu durum onlar için geçerli oluyor :) çok mu narsistce oldu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...belki biraz ![]() ![]() ![]() ![]() abicim/ablacım aldatmak dediğin kadın içinde geçerli değilmi bence erkekler kadında kadında aldatıyor zaten erkek aldatıyo derken kendisimi aldatıyo yanında bir kadın var o zaman kadınlarda bizi (erkekleri) ayartmaya çalışmasın biraz edepli olsun (sözüm edepsizlere)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
punisher
|
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...İnsanın ruhunda varsa aldatmak aldadır her şeye baha bulmak kolay saten önemli olan aldatmamaktır
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...Aldatma noktasına kadar geldiyse ilişkine verdiğin değer ayrılmak daha insaflı olmaz mı? Nerdesin empati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Aldatıyorum Çünkü...Herkes elindeki garanti diyor belki (komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali) ![]() Deseniz ayrıl eşinden git onla beraber ol diye üçüncü gün dizleri üstünde ben hata yaptım der ağlamaya başlar belki yasak olana duydukları arzu bilinmez ki ![]() Sözlerim her iki cins için geçerli ![]() ![]() ![]() ![]()
|