Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, milföy

Etli Milföy

Eski 03-21-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Etli Milföy




Etli Milföy

Malzemeler
1 Su Bardağı Sıvı Yağ
1 Adet Soğan
1/2 Kg Kuşbaşı Et
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Bardak Su
1 Tatlı Kaşığı Karabiber
12 Adet Milföy Hamuru
1 Adet Yumurta Sarısı
Tuz


Yemeğin Tarifi
Bir tencereye 1 su bardağı sıvı yağı koyun 1 Adet soğanı yemeklik doğrayın Yağın içinde soğanları pembeleşinceye kadar kavurun İçine yarım kg kuşbaşı eti atıp, kavurun Daha sonra tencerenin kapağını kapatın Kısık ateşte etleri kendi suyuyla pişirin 1 çorba kaşığı salça 1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı karabiber ve yeterli miktarda tuzu ilave edin Etler iyice pişince bir kenarda soğumaya bırakın
Milföylerin birine bardakla yuvarlak şekil verin İkinci milföye simit şekli verip birinci milföyün üzerine koyun En üste de bir fırça yardımıyle yumurta sarısı sürüp önceden 180 derece ısıtılmış fırında kızartın Milföyler sararınca fırından çıkarın Ortalarına hazırladığınız etleri koyun Daha sonra milföyleri tekrar fırına verip birkaç dakika daha fırında tutun

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Etli Milföy

Eski 03-21-2009   #2
dam99
Varsayılan

Cevap : Etli Milföy



teşekkürler
__________________
iyiler bir gün mutlaka kazanacak
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.