Brita Maxtra Filtre Kartuş (2'Lİ Paket) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Brita Maxtra Filtre Kartuş (2'Lİ Paket)Brita Maxtra Filtre Kartuş (2'Lİ Paket) [*]4 aşamalı filtasyon sayesinde sudaki tad ve koku bozan partikülleri tutar, suyun yumaşamasını sağlar, bakır, kuşun ve aliminyum gibi metalleri minimum seviyeye indirir Soğuk-sıcak içecekler için, sebze ve meyvaların yıkanmasında, yemeklerin yapılmasında temiz, berrak, lezzetli su kullanımını sağlar Brita Klasice göre % 20 daha etkindir Çay, Kahve ve Espresso makinelerinin sudan kirçlenmesini önler![]() 1 Adım : Ön Tortu Filtrasyonu: Suda bulunan tortu, pas ve bulanıklığa sebep olan partikülleri tutar 2 Adım : Ion Exchange Filtrasyon:: İyon değişim reçinesi vasıtası ile sadece saf suyu geçiriken; kireç, bakteri, organik maddeler, askıda katı maddeler, erimiş tuzlar, nitril aliminyum ve ağır metalleri (aliminyum, bakır, kurşun) tutar Bununla beraber suyun sertliğini içilebilir kaliteye indirerek hoş bir tat verir![]() Çaydanlık, su ısıtıcıları, kahve ve espresso makinalarinın kireclenmesine mani olur 3 Adım : Aktif Carbon Filtrasyonu ( Total Organik Karbon Filtrasyonu) : Bu filtrasyon suyun içerisinde tat, koku ve renk bozukloğuna sebep olan klor, asbest, yağ ve benzeri organikleri absorbe eder 4 Adım :Son Tortu Filtrasyon : ve son aşama olup özel membran ile suda kalabilecek en küçük particülleri tutar![]() Takmasi cikartması son derece kolaydır Suyun sertlik derecesine baglı olarak bir filtre kartus 120 lt su filtreleme kapasitesine sahiptir, Yani1 adet filtre ile 6-7 adet 19 lt lik damacana su elde edersiniz ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
|
|
|
|