Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
didim, sayfası, tatil

Didim Tatil Sayfası

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Didim Tatil Sayfası

Didim coğrafi konumu nedeniyle Ege'de konaklanılabilecek ideal merkezlerden biri Kuşadası ve Bodrum'a rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumda bulunan Didim, denizin aaafini sürebileceğiniz pek çok kumsala sahip Altınkum, belki de bileceğiniz üzere, yöredeki en ünlü plaj Yöredeki konaklama seçenekleri hemen her bütçe büyüklüğü için bir şeyler önerebilecek kadar çeşitli Yakın çevresindeki antik yapılarla birlikte, size hem doğal hem de tarihi zenginlikler sunan Didim, günlük turlarla etrafı keşfetmek için yerleşebileceğiniz bir konaklama merkezi adeta

Didim tatil cennetinde ilginizi çekebilecek başlıca eserler ya da bölgeler şunlardır: Didim Apollon Tapınağı, Milet, Milet Tiyatrosu, Faustina Hamamı, Serapis Tapınağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com