![]() |
Yemekteyiz... |
![]() |
![]() |
#1 |
seyito
|
![]() Yemekteyiz...Evet arkadaşlar yemekteyiz programını eminim çoğumuz biliyordur ![]() diyelimki bu yarışmaya katıldık forumsinsiden 4 kişi seçelim ve her kişinin sevdiği yemeği tahmin edelim ![]() (1) kaplan=kuru fasulye pilav bir baş kuru soğan ve tatlı olarak kemalpaşa:) (2) gözyaşı =acılı tarhana çorbası,çiğ köfte,baklava:) (3) şengül=ezo gelin çorbası,sarmısaklı yoğurtlu mantı,baklava:) (4) taco=tavuk çorbası,iç pilav,ekmek tatlısı kaymaklı:) ilk benden gerisi sizden hadi bakalım:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yemekteyiz... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...seyito : kayseri mantısı, italyan salata, bir baş soğan, baklava :D gözyaşı abim : tarhana çorbası, mevsim salatası, kadayıf :D sudenaz: yaprak sarma, mercimk çorba, tulumba :D esmer_yar: Spagetti, ayran, kadın budu :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...seyito : kayseri mantısı, italyan salata, bir baş soğan, baklava :D ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yemekteyiz...(3) şengül=ezo gelin çorbası,sarmısaklı yoğurtlu mantı,baklava:) çoook severim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gencer20
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...yaprak sarması çorba salata kızartma tatlı olarakta sütlaç ben bu programları izlediğimde restoranları zengin ediyorum sakıncalı böyle şeyler aslında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...çoook severim ![]() ![]() ![]() ![]() nası tahmim ama şengül ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...(4) taco=tavuk çorbası,iç pilav,ekmek tatlısı kaymaklı:) yerim tabi ;) sıra bende seyito abime bir : patates köfte :D:D:D , şaka bi yana seyito abime 1,5 iskender (bol tereyağlı),tel kadayıf esmer_yar senimi kıracam : spagetti (italyan usulü :D),revani kaplan abi sana ne yapsam bilemedim ama :antrikot,yanına pilav,ayran,şam tatlı şengül : alabalık,yanına mantar,domates,biber vs ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
seyito
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...hemde 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...senimi kıracam triple olsun o hatta (gerisi atmasyon ama ben uyduruyorum) foute ,fivete,sıxte, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
seyito
|
![]() Cevap : Yemekteyiz...yok taco duble yeter öldürcenmi beni yafff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|