Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
450mbps, band, dual, kablosuz, router, tlwr2543nd, tplink

Tp-Link TL-WR2543ND 450Mbps Dual Band Kablosuz Router

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

TP-LINK, kullanıcılara sürekli ve yüksek kaliteli kablosuz multimedya deneyimi yaşatacak, tümüyle yeni 450 Mbps
Dual Band Kablosuz Gigabit Router TL- WR2543ND’i sunar 450 Mbps’a varan hızlar ve dual band iletim desteği
sayesinde kullanıcılar artık müzik dosyalarını çalarken, aynı zamanda online oyun ve HD video uygulamalarını beraber çalıştırabilir
ve bağlantı kesintisi şüphesi yaşamadan ev veya iş yerlerinde dosya paylaşımlarını da yüksek hızlarda gerçekleştirebilirler
450Mbps Kablosuz Bağlantılar

MIMO teknolojisi ile (3T3R), kablosuz Router teorik throughput değeri olarak 450 Mbps’a ulaşıyor ki bu değer de standard
300 Mbps’lık 80211n ürünlerine oranla; %50 hız ve %60 menzil artışına neden oluyor
Dual-Band Performansı

Sinyal Çakışması dolayısıyla yaşanacak kayıpların önüne geçer ve hassas band genişliği gerektiren uygulamaların çalıştırılması için
farklı bir frekans ile ekstra bir kanal sağlar Bağlantı için daha az kalabalık 5Ghz iletim bandı ile benzersiz video akışları performansı ve
gecikmesiz online oyun deneyimi
Çok Amaçlı USB Paylaşım Portu

TL-WR2543ND’nin USB portu üzerinden bağlanabilecek bir USB harici diski ağ depolama cihazına veya dışarıdan erişim sağlanabilecek
bir dosya(ftp) sunucusuna çevirmek mümkün Ayrıca bağlanılan disk içerisindeki müzik, video ve fotoğraflarınızı media sunucusu üzerinden
paylaştırabilirsiniz Dahası cihaza bağlanılacak sıradan bir yazıcı, cihazın tümleşik print server desteği ile bir ağ yazıcısına dönüşebilir
Gigabit Ethernet Portları

TL-WR2543ND yüksek performanslı veri işleme becerisini kablolu bağlantı için yer alan Gigabit Ethernet portları ile birleştirerek kablolu ağda
üstün performans sergiliyor
TP-LINK 450Mbps Dual Band Kablosuz Gigabit Router Başlıca Özellikleri
  • 450Mbps’e varan maximum kablosuz throughput
    Bağlantı için daha az kalabalık 5Ghz iletim bandı ile benzersiz video akışları performansı ve gecikmesiz online oyun deneyimi
    USB 20 portu üzerinden bir harici diski, ağ üzerinden veya uzak lokasyondan dosya paylaşımı için kullanmak üzere FTP sunucu desteği
    Media server desteği ile müzik, video ve fotoğraflarınızı kolayca paylaştırın
    Print server desteği ile USB portuna bağlanacak yerel bir yazıcıyı ağ yazıcısına çevirme imkanı ve ağdaki herhangi bir cihazı kablosuz
    print alabilir hale getirebilme
    WPS düğmesine tek basışta şifre güvenlikli kablosuz ağ kurulumu

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Router Özelliği : Var
  • Access Point Özelliği : Yok
  • Anten Sayısı : Üç Antenli
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
103,99 USD + KDV
227,71 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com