Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, gurur, kitabının, yazarı

Aşk Ve Gurur Kitabının Yazarı

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Ve Gurur Kitabının Yazarı

Aşk Ve Gurur Kitabının Yazarı Kimdir

Aşk Ve Gurur Kitabını Kim Yazdı

Aşk Ve Gurur Kitabının Yazarı Jane Austen'dir

Jane Austen (6 Aralık 1775 doğumlu 19 yüzyılda yaşamış İngiliz roman yazarıdır O'nun kadınların yaşamlarında bahsettiği incelikler ve ustaca dalga geçercesine anlatım tarzı kendi döneminde tarihte oldukça önemli bir yer katmıştır Kadın bir yazar ve şair olarak; o dönem için üstün bir başarıya ulaşmıştır

Kısaca Kitap Hakkında Bilgi

Jane Austen bu romanında, yaşadığı dönemin toplumsal değer yargılarını, insan ilişkilerini kendine özgü mizahi bir üslupla anlatır Evliliğin her iki taraf için de karlı olması gereken bir anlaşma olarak görüldüğü bir dönemdir bu Acaba kahramanlarımız Elizabeth Bennet ve Fitzwilliam Darcy beraberliklerinin önündeki engelleri aşabilecek midir? Ve aşk, gururlan ve önyargılan yüzünden bir araya gelmeleri imkânsız gibi görünen bu iki insanı birleştirebilecek midir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com