Mutluluk Bizimle .... |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Mutluluk Bizimle ....Mutluluk Bizimle
![]() ![]() ![]() ![]() Masum bir çocuğun iç ısıtan Tebessümü; ![]() Nurdan bir dedenin içten Duası ; ![]() Hasretle beklenen vuslatı yakaladığımız an; ![]() Yıllarca eskimeyen sevda masalı; ![]() bütün engellere rağmen hiç sönmeyen umut; ![]() gönül bahçesinden koparılmış taptaze papatyalar; ![]() küçük bir lokmadaki huzur ![]() lunaparkta doyasıya eğlenmek; ![]() kendi hazırladığın küçücük bir pastacık ; ![]() tek başına yürüdüğün yollar ; ![]() dostla içilen kahveler ![]() ![]() ![]() çocukluğun masum oyunları ![]() herşeye rağmen gözbebekleriyle gülen güzellikler ![]() ![]() ![]() ![]() anne baba sevgisi ![]() ve de dahası ![]() hepsi mutlu olabilmek için yeterli değil mi![]() ![]() ![]() sayamacagım kadar guzellik sizi sarmısken niye bu karamsarlık bu umutsuzluk bu huzursuz bakıslar ![]() ![]() Sahip olmadıklarımıza yakınacagımıza bence önce sahip olduklarımızı görmeli ve bunlar için şükretmeliyiz ![]() ![]() ![]()
__________________
|
|
Cevap : Mutluluk Bizimle .... |
|
|
#2 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Mutluluk Bizimle ....Herkes gülsün kimse üzülmesin mutluluk herkesin hakkı |
|
Cevap : Mutluluk Bizimle .... |
|
|
#3 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Mutluluk Bizimle ....Ne kadar güzel ve doğru bir söz;sahip olmadıklarımıza yakınacağımıza önce sahip olduğumuz güzellikleri görmeliyiz ![]() En kötü günümüz böyle olsa keşke Ve en önemli şükretmeyi bilen kullardan olmayı nasip eder inşallah Hz Allah(c c )![]() ![]() Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Equinox ![]()
__________________
Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar ![]() Girde bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar NFK ![]() GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
|
|
|
|