![]() |
Çağatay Ulusoy Röportajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağatay Ulusoy Röportajlarıçağatay ulusoy un röportajları Çağatay Ulusoy ile Yapılan Röportaj Çağatay Ulusoy Röportaj Derya Türkmen: Bu bilgi internette olmasına rağmen kimse emin değil netliğinden ![]() Çağatay Ulusoy: 23 eylül 1990 istanbul bakırkoy dogumluyum, anne tarafı bosnak baba Bulgar gocmeni Derya T : Okul Devam Ediyor mu? Çağatay U : Okul Devam ![]() Derya T : Peyzaj Mimarlığı Okuyorsun,, Neden Peyzaj Mimarlığı? Çağatay U: Kendim Seçtim Bu Bölümü ![]() ![]() Derya T : Ailenin Tek Çocuğumusun, Kardeş/lerin Var mı? Çağatay U: 13 yaşında 1 erkek kardeşim var ![]() Derya T: 2 yıllık modellik yaptıktan sonra oyunculuğa adım attın ![]() Çağatay U : Modellik her zaman devam ![]() Derya T: Oyunculuk Dışardan Bakınca Kolay Görünüyor İçeriden Nasıl? Çağatay U: Oyunculuk okul gibi, hergün yeni birşey öğreniyorsun 40 yaşıma da gelsem Hâlâ öğreneceğim ![]() Derya T: Aşk-ı memnu dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldığın yazıyor internette ![]() Onların merakı benim de merak etmemi sağladı ![]() Çağatay U: Hayır Oynamadım, Yalan Haber ![]() Derya T: Şu sıralar diziler ve dizilerde yer alan erkek oyuncular revacta ![]() ![]() Mutlaka hayal etmişsindir böyle bir başarı ve sevgiyi ![]() Çağatay U: Daha farkına varamadım açıkçası ![]() ![]() Derya T: Dizi dışında teklifler geldi mi? Çağatay U: Çok güzel projeler geliyor ![]() Derya T: Beğenip örnek aldığın oyuncular var mı? Kimler? Çağatay U: Kenan imirzalıoğlu , Kıvanç Tatlıtuğ ![]() Derya T: Adını Feriha Koydum dizisi ile doğru adım attığın görünüyor ![]() Çağatay U: Best model seçildiğim gece sayın Erkan Özerman Ve menajerim Selin Boronkay aradı ![]() ![]() ![]() ![]() Derya T: Dizideki Emir Gibi Bir Kızın Peşinden Koştuğun Oldu mu? Çağatay U: Bu çok özel ![]() Derya T: Bir röportajın da Aşk Yok Demişsin Hâlâ aynı mı? Çağatay U: Ne yazık ki Aşk Yok Derya T: Adına açılan forum sayfaları - hayran sayfalarını takip ediyor musun? Çağatay U: Öncelikle Belirteyim, twitter ve facebook sahsi hesabım yok ![]() ![]() ![]() ![]() Derya T : Facebook ve twitter da olmanı isteyenlerin sayısı fazla ![]() ![]() Çağatay U: twitter ve facebook ta olmayacağım Derya T: Bundan sonra seni nerede göreceğiz, kariyer planların nedir? Çağatay U: Oyunculuğumu ve modelliği geliştireceğim ![]() ![]() Derya T: Sana ulaşmak isteyenler nereden- nasıl ulaşabilirler? Çağatay U: Ajansımdan - S Management ![]() |
![]() |
![]() |
|