Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isim, kılıçdaroğluna, protestoda, tanıdık

Kılıçdaroğlu'na Protestoda Tanıdık İsim!

Eski 03-04-2009   #1
yesimciwciw

Kılıçdaroğlu'na Protestoda Tanıdık İsim!

İstanbul'un Fatih ilçesinde seçim çalışmaları yürüten CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Fransızlar Maraş'ta saldırmıştı çarşaflı kadına, CHP'liler dün Bağcılar'da saldırdı" yazılı dövizle protesto edildi Protestoya öncülük eden kişi ise tanıdık çıktı!
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Fatih'teydi

Esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, aralarında türban ve çarşaflı kadınların da yer aldığı vatandaşlarla tek tek tokalaştı, sohbet etti Çarşaflı kadınlar, "Allah yolunu açık etsin" diyerek Kılıçdaroğlu'na seçim yarışında başarı diledi

Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun yanındaki CHP Fatih Belediye Başkan adayı Can Özyedierler'in çarşaflı kadınlardan birinin elini ölmesi dikkat çekti

Kılıçdaroğlu önderliğinde fatih sokaklarında dolaşan CHP'liler, "Ey Fatihliler çarşafa tükürenler örtüye saldıranlar geliyor" yazılı döviz açan 4-5 kişilik grup tarafından protesto edildi

CHP'lilerle tartışan grup üyelerinden adının Ömer Bezirgan olduğunu belirten kişi, "Fransızlar Maraş'ta saldırmıştı çarşaflı kadına, CHP'liler dün Bağcılar'da saldırdı Çarşaf bu ülkenin gerçeği Benim eşim ailem örtülü ve çarşaflıdır" dedi
Kılıçdaroğlu, protestocu grupla diyalog kurmadan esnafı dolaşmaya devam ederken CHP'liler ile bu kişiler arasındaki tartışma bir süre sonra sona erdi

Kılıçdaroğlu, daha sonra bir kahvehanede gazetecilerin sorularını yanıtladı Protestoyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Protestoyu görmedim ancak bu tür protestoları doğal karşılıyorum Gerçekten bir bayana yapılan haksızlıktı Ne olursa olsun o bir insan ve bayan Onun çarşafının zorla açılması doğru değildir Bir kaç kendini bilmez adam böyle yapıyor sonuçta böyle birşey ortaya çıkıyor" dedi

Protestocu tanıdık çıktı

Fatih'te Kılıçdaroğlu'nu protesto eden Ömer Bezirgan'ın, bir tartışma programında "Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan'ın eşi olduğu öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kılıçdaroğlu'na Protestoda Tanıdık İsim!

Eski 03-04-2009   #2
JOKER

Fatih'te Kılıçdaroğlu'nu protesto eden Ömer Bezirgan'ın, bir tartışma programında "Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan'ın eşi olduğu öğrenildi

bu kişiler atatürk devrim ve inkilaplarını hazmedememiş kişilerdir bu inkilaplar yapılırkende sonrada hala alehte çalışmaya devam ediyolar ve edecekler çünkü böyle yetiştirilmişler eskiden dedeleriydi şimdi bunlar bu zat atatürkü sevmiyorum humeyniyi seviyorum diyo neden humeyni ne yaptı iranda islam devrimi yaptı tamamen kurana göre din kurallarına göre bir yönetim sistemi, bu zatta bunu istiyo atatürk bu ülkeyi çağdaşlaştırdıya yenilikler yaptıya cumhuriyeti kurduya onların hala kuyruk acısı var şimdiki iktidarlada sesleri daha çok çıkıyo tabi ama nafile uğraşıyorlar yazık :D

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-04-2009   #3
VANDETTA

CHP'yi zerre sevmem ama nefret etmem,kızının eğitim hakkını elinden alanlara destek olan örtülülere karşı tiksinti duyarım,yobazlara (yobazlıktan kasdettikleri ne ise artık) karşı olduğunu söyleyip,dinini yaşamak isteyen herkesi zan altında bırakıp medeniyette çığır açanlara (!) ise demir parmaklıklar ardından bakarım,beğenmediklerimiz kadar olamamışken kendini büyük görenlere ise acırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-04-2009   #4
dam99

bunların tümü kendileriyle çelişiyor o üç kişiyi partiden ihraç etmekle sorun çözülmez kafalarını ve ön yargılarını değiştirmeleri gerekli öncelikle bir bayan ne olursa olsun kim olursa olsun ne amaca hizmet ediyorsa etsin o bir bayan ve sonra bu cumhuriyette yaşayan bir bayan demokratik ve laik diye kendilerini savunan bu insanların memleketinde yaşayan ve özgür diye bildiğimiz ve her fırssatta insan haklarını konuştuğumuz ve savunduğumuz bir toplumda yaşayan bir bayan ve sonuç hakaret ve sonrası başka bir partiye çamur atmaya basşlıyorlar halk görüyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com