![]() |
Seni İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni İstiyorumSeni İstiyorum ![]() Hic bir duygumu ertelemedim ben, Yapacagim hicbir seyi sonraya birakmadim,, Sonra diye bir seyin olmadigini biliyorum cünkü ![]() ![]() Hep yarina dair hayaller kurmak, Gelmesi mümkün olmayacak zamanlari beklemek benim isim degil ![]() ![]() ![]() ![]() Ask zamana meydan okur, ama sen karsi koyamazsin ona! Orada durup öylece bekleyemezsin gelecegi,, Bir adim atmalisin, bir el uzatmalisin aska dogru ![]() ![]() Askin anahtari cesaret degil mi bitanem? Cesur olmak gerekmez mi ![]() ![]() Bir sevdayi yasamak, Bir sevdayi büyütmek icin? kac gece yanliz gecti hesaplasana! Kac gece sonraki günü düsünerek gecti? Neler yapabilirdik, neler yasayabilirdik düsünsene! ![]() Her sabahi birlikte karsilamak vardi seninle ![]() ![]() Sensizlikten yorgun düsmüs yüregimi ![]() ![]() Seninle yeni bir güne hazirlayabilirdim! Gözünü acar acmaz ilk gördügün sey ben olurdum Ve sen benim yüzümde mutlulugu görürdün ![]() ![]() Bu kentin her yerinde, herkesin icinde el ele dolasabilirdik! Girmedigimiz sokak kalmazdi, Bakislara aldirmadan sokagin ortasinda sarilip öperdim seni! Bir sarkinin sözlerini bilmesek bile ![]() ![]() ![]() Sonra bir filme gider,bir kitap okur,denize bakar, bir martinin bir lokma simit koparabilmek icin, Vapurlarin pesinden bikmadan ucusunu izleyebilirdik ![]() ![]() Paylastigimiz her an beynimize, bir daha cikmamak üzere kazinirdi ![]() ![]() ![]() Özlerdik birbirimizi delicesine,, Bir saati yanliz gecirsek,bir sonraki saati iki saatlik yasardik, yasamadigimiz o bir saatin acisini cikarmak icin ![]() Peki biz ne yaptik?Aski bir bekleyisin sirtina yükleyip, Ona sadece uzaktan bakmakla yetindik ![]() Her an aski yasamak varken, hergün birbirimizi yeniden kesfetmek varken, bu yolda birer kasif olmak varken, Sürgünleri yasamaya mahkum ettik birbirimize ![]() ![]() ![]() Bu sürgünlüge son vermenin zamani geldi artik! Sana huzur vaad etmiyorum ![]() ![]() Ben tutkunum, en koyu, en deli sevdanin sözcüsüyüm! Onlar adina konusuyorum ![]() Yarini olmayan zamanlarda, hicbir seyi düsünmeden erimek adina konusuyorum! ![]() Gözlerinin icine bakip,"Seni Seviyorum" demek istiyorum! Askin akisina kapilip, hicbir kaygi duymadan, gidebildigi yere kadar gitmek istiyorum,, Kokunu icime cekmek, Sesinin sicakliginla irkilmek istiyorum ![]() Yasama senin adinla anlam katmak, mutlulugu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum ![]() ![]() Seni istiyorum ![]() ![]() ![]() Yarın Öbür gün, Öbür hafta, Öbür ay, Öbür yil degil ![]() ![]() ŞİMDİ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|