![]() |
Kolpa Son Nefesim Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolpa Son Nefesim SözleriKolpa Son Nefesim Şarkı Sözü Son sözü söylemek mi sevdiğine git demek mi zordur? Bırak beni kendim giderim, ardımdan ağlamasan da olur ![]() İşe yarar mı bilmem, elimde eskitilmiş bir gurur ![]() Gün gibi ortada, çıplak, paramparça ömrüm ![]() Ama sen hep hataları, içimde kalanları gördün ![]() Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm ![]() Son bir kez gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu ![]() Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem ![]() Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim ![]() Yenilgiyi hazmedip, gururuma hapsedip gidiyorum ![]() Yaralarım yarı açık ![]() Bendim zaten tek sanık, biliyorum ![]() Asaletimden mi bilmem yoksa korkumdan mı susuyorum? Gün gibi ortada, çıplak paramparça ömrüm ![]() Ama sen hep hataları, içimde kalanları gördün ![]() Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm ![]() Son bir kez gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu ![]() Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem ![]() Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim ![]() ![]() Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm ![]() Son bir kez gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu ![]() Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem ![]() Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|