![]() |
Petrocellinin Kaybettiği Tek Dava.... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Petrocellinin Kaybettiği Tek Dava....Belki biliyorsunuzdur arkadaşlar ama ben yinede sorayım ![]() Unlu bir futbolcu karisini oldurmekle suçlaniyordu ![]() ![]() yakalanmisti ![]() Ama karisinin cesedi ortada yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() sanik sandalyesinde oturuyordu ![]() ![]() juriyi ikna etmeye ugrasiyordu "Sayin juri, muvekkilimin sucsuz olduguna yurekten inaniyorum ![]() ![]() az sonra sizler de inanacaksiniz ![]() ![]() kadar sayacagim ve muvekkilimin oldurdugu iddia edilen karisi bu kapidan iceri girecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Butun juri kapiya dondu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dehasiydi; oldurucu hamlesini yapti ![]() ![]() "Bakin, siz de kadinin oldugune inanmiyorsunuz ![]() ![]() girecek diye kapiya baktiniz ![]() ![]() ediyorum ![]() ![]() Juri, unlu futbolcuyu suclu buldugunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuclandi ![]() ![]() "10'a kadar saydigimda siz de diger uyeler gibi kapiya bakmistiniz ![]() ![]() Sizce neden? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mlk
|
![]() çünkü futbolcunun kapıya bakmadıgını anlamış olabilir mi? çünkü öldürmediyse oda bakardı (sadece bi tahminn :-/ ) |
![]() |
|